DI 12 NOV | 19.30 uur | Vestzaktheater |

Tickets

“De Madonna is meer dan een beeld; het vertegenwoordigt de vrouwelijke ziel in iedere man en vrouw. Het is de adem van wijsheid,” legt Patty Harpenau uit.

Op dinsdagavond 12 november  onthult Patty Harpenau de diepere betekenis achter de Madonna.

Beleef een unieke lezing gewijd aan The Madonna Codes. Laat Patty Harpenau je op deze avond stap voor stap meenemen door de Madonna Codes, zodat je steeds meer gaat ontdekken waarom je hier bent, wat je hier te doen hebt, en hoe je je diepste verlangens kunt vervullen. Na deze inspirerende kennis zul je in staat zijn om zelf het Madonnepad te bewandelen, begeleid door de interactieve meditatie onder leiding van Patty.

Patty Harpenau, auteur van 55 boeken over levenskunde en spiritualiteit, waaronder de internationale bestsellers The Life Codes en The Angel Codes, presenteert nu haar laatste werk: The Madonna Codes. Laat je meeslepen op het pad van de levensboom, dat ze helder voor je uitstippelt, en ontmoet onderweg de elf Madonna’s.

Elf iconen van wijsheid, zoals de Madonna van liefde, de Madonna van kracht en moed, of de Madonna van heling, komen tot leven tijdens deze actieve lezing. Ontdek hun betekenis en verrijk jezelf met deze waardevolle inzichten. Laat deze avond een transformatieve reis zijn waar je niet alleen kennis opdoet, maar ook de kracht van de Madonna in jezelf ontdekt. Mis deze bijzondere gelegenheid niet!

Wat kun je van Patty verwachten deze middag;

  • Inleiding in de The Madonna Codes
  • De levensboom uit The Madonna Codes
  • Het Madonnapad
Tickets Reserveren