ZA 13 APR | 20.00 uur | Eleq Theaterzaal |

Tickets

JE ERVAART WIE JE IN WERKELIJKHEID BENT, JE DOWNLOADT NIEUWE FREQUENTIES DIE JE SPIRITUELE GROEI VERSNELLEN EN JE MAAKT EEN KWANTUMSPRONG NAAR EEN NIEUWE, VERBETERDE VERSIE VAN JEZELF. DIEPZIELDUIKEN IS EEN ERVARING DIE JE NIET WILT MISSEN ALS JE JE DROMEN, INTENTIES EN VERLANGENS WERKELIJKHEID WILT MAKEN!

Misschien ken je ze nog als ‘de Musketeachers’. De drie gaan nu verder als ‘de Reality Benders’. En ze hebben weer een geweldig avondvullend programma gemaakt waarin je mee op reis wordt genomen in jezelf en je een diepe duik maakt tot aan je ziel.. en verder. ‘Diepzielduiken’ dus.

We leven in een tijd van bewustwording. Steeds meer mensen ontdekken dat het leven anders is dan ze altijd gedacht hadden. Jij misschien ook? Vraag je je wel eens af wie je nu eigenlijk bent, diep van binnen? Je weet misschien wel dat je een multidimensionaal wezen bent met een ziel, een persoonlijkheid en een lichaam, maar hoe kun je dat voelen en ervaren?

Roy Martina, Janosh Stoffers en Robert Bridgeman hebben samen meer dan 75 jaar ervaring in bewustwording. Ze schreven en publiceerden meer dan 100
boeken over zelfontwikkeling en hielpen honderdduizenden mensen over de hele wereld op het pad van bewustwording.

Deze avond nemen de drie je mee op reis in jezelf. Met beide benen op de grond en met een gezonde dosis humor en zelfspot beleef je de avond van je leven. Je maakt een diepe duik, all the way to your soul… and beyond. Een hele leuke, leerzame en verrijkende spirituele ervaring!

Tickets Reserveren