DI 2 APR | 19.30 uur | Vestzaktheater | Tickets

Tickets

Je stapt in een wereld van zachte kracht, diepe verbinding en heerlijke ontspanning. Ga je met haar mee op reis?

SOUND HEALING CONCERT

Binkie neemt je mee op een reis van verstillende songs en hartverwarmende sounds van gongs, singing bowls, handpannen, en haar kristallen harp. Zo nu en dan afgewisseld met een meditatie of visualisatie om jouw droom of wens (nog meer) waar te maken.
Dít is de tijd voor heling, afstemming en zuivering op vele lagen.

Dit magisch helende klankconcert kan je zien als een klankmassage die jouw wezen van binnenuit uitlijnt en activeert. Jij hoeft hier niets voor te doen, alleen maar aanwezig zijn in het moment. Het biedt je bovendien een aardende bedding. Alles is afgestemd op jou en iedereen die aanwezig is. De ervaring is elke keer anders en precies wat er in het moment nodig is.

Je stapt in een wereld van zachte kracht, diepe verbinding en heerlijke ontspanning. Ga je met haar mee op reis?

Binkie is een ware lichtbrenger en volgt de weg van het hart. Ze voelt zich verbonden met de de diepe wijsheid van moeder aarde en het sjamanisme en combineert haar live muziek met yoga en stilte in events en retraites. Haar muziek is geïnspireerd door haar reizen door Zuid Amerika en sound healing. Ze heeft verschillende trainingen en opleidingen gedaan in Sjamanisme, Yin/Restorative Yoga, Meditatie, Ceremonial Cacao, Tibetaanse Healing, Sound Therapy & Muziek. 

Tickets Reserveren