DI 3 OKT | 19.30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

In de Lezing Wijsheid van Trauma word je meegenomen in een inspirerende en indrukwekkende helingsreis onder leiding van trauma expert Anouk Bindels. Tijdens deze lezing zal Anouk haar unieke kennis en inzichten delen over de verwevenheid tussen emotioneel welzijn, sociale verbondenheid, ziekte en gezondheid.

  Je leert  hoe trauma, stress en het moderne leven effect hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid

Anouk zal het Hart & Brein helingsproces, haar kijk op kwantumfysica en energie, en haar ervaringen met de impact van trauma op het leven delen. Ze zal ons laten zien hoe de kracht van verbinding en het omarmen van authentieke gevoelens ons kunnen helpen te helen van lichamelijke en mentale ziekten.

Tijdens de lezing leer je onder andere over:

  • hoe trauma, stress en het moderne leven effect hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid
  • de toepassing van Neuro Embodied Wisdom in het dagelijks leven
  • hoe het onderbewustzijn de toegang geeft tot heling
  • de kracht van energie en meditatie
  • het stellen van intentie

Tickets Reserveren