DI 14 SEP 2021 | 19:30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

 

In haar boek Cosmic Woman beschrijft de auteur Tessa Koop haar proces naar een kosmisch bewustzijn met hulp van haar innerlijke leraren: de Dertien Grootmoeders. Dit proces voltrekt zich volgens dertien maanfasen, cyclisch en in het ritme van de natuur.

In deze lezing naar aanleiding van haar boek geeft Tessa antwoord op vragen als:

  • Hoe ontwaak ik in mijn kosmisch bewustzijn?
  • Hoe speel ik mijn unieke rol op Aarde?
  • Wat betekent de profetie The Return of the Star Nations?
  • In wat voor tijd leven we voorbij 2020?
  • Hoe kan ik mijzelf innerlijk voorbereiden en mezelf veranderen naar een nieuw, ander niveau van bewustzijn?

 

Als de Grootmoeders spreken, zal de Aarde helen.

 

De 13 Grootmoeders maken deel uit van een eeuwenoude legende, en zijn verbonden met inheemse volkeren van over de hele wereld. Er luidt een oude Hopi-profetie: “Als de Grootmoeders spreken, zal de Aarde helen.” Zij staan symbool voor de vrouwelijke energie die haar gelijkwaardige plaats naast ons mannelijk bewustzijn weer inneemt.

Deze kosmische energie leerde Tessa opnieuw in het ritme van de natuur te leven wat haar opnieuw in verbinding bracht met wat de Aboriginals de ‘Droomtijd’ noemen. De wetenschap spreekt ook wel over een kwantumveld, of holografisch universum, dat mens en materie met elkaar verbindt in een groot Kosmisch Web van Licht.

Nu Tessa zich haar rol en kosmisch erfgoed herinnert, mag ze andere mensen als Verhalenverteller & Herinneraar inspireren zich hun eigen Pad naar innerlijke Waarheid te ontdekken om zodoende hun eigen realiteit te creëren. Zo ontdekken wij allemaal welke rol wij  te spelen hebben in deze unieke tijd van profetie.

Tessa Koop (1977) begon haar loopbaan in de journalistiek bij PCM uitgevers en werkte jarenlangs als journalist in de communicatie. Daarnaast was ze altijd geinteresseerd in de mysteries van het leven. In 2005 startte ze haar eigen tekstbureau. Haar zoektocht inspireerde haar tot de ontwikkeling van een kosmisch bewustzijn. Nu informeert en inspireert ze mensen over dit ontwikkelingspad.}

Tickets Reserveren