DI 11 OKT 2022 | 19.30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

“De pelgrimstocht naar Santiago de Compostela was een levensreis in 6 weken, vol met heftige emoties, boeiende ontmoetingen en levensveranderende inzichten.”

In deze lezing beschrijft Hans Peter Roel zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Deze voettocht verandert langzaam van een slopende onderneming in een spirituele reis, waarin hij bijzondere mensen ontmoet, zichzelf beter leert kennen en eeuwenoude wijsheid ontdekt.

Tijdens de lezing wandel je met Hans Peter mee en lees over het gevecht met zichzelf en de elementen.  Laat je meevoeren door ruim negenhonderd kilometer aan verhalen, boeiende ontmoetingen, heftige emoties en levensveranderende inzichten.
Hans Peter Roel liep naar Santiago de Compostela. Tijdens deze voettocht ontdekte hij de magie van het leven. Tijdens de lezing gaat hij in op al je vragen.

 

Tickets Reserveren