DI 14 APR 2020  | 19:30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

In deze lezing ga ik het hebben over de paradigmaverschuiving, de verandering van spiritualiteit naar een breder kosmisch bewustzijn, waarbij de aardse mens centraal staat en onze relatie met de natuur. Het gaat om het vastgelopen model van wat bewustzijn en spiritualiteit is.

We gaan het hebben over de afhankelijkheid die veel mensen hebben van spirituele modellen en de angst om daar uit te komen en waar die angst vandaan komt. Daar gaat het om.

 

Ik daag de mensen uit en ik nodig de mensen uit om de peilers onder hun huidige denken en voelen op het gebied van spiritualiteit te gaan herkennen.

 

Dat dat ook een conflict is, met waar we zeggen waar we voor staan. We zeggen dat we voor liefde gaan, dat we gaan voor de verbinding om het paradijs in ons zelf en met elkaar op de aarde samen te herstellen en ook te vieren.

Als je dan in een herziening terecht komt zoals we in de samenleving op deze planeet, in allerlei herzieningen terecht komt op het gebied van spiritualiteit en ook op het gebied van religie, dan is het een contradictie dat we daar niet doorheen kunnen stappen. Dus wat is die angst, wat houdt ons vast? Wat zijn daar de diepere belangen achter?

En wat kan onze bevrijding daarin zijn? Ik daag de mensen uit en ik nodig de mensen uit om de peilers onder hun huidige denken en voelen op het gebied van spiritualiteit te gaan herkennen. En daarbij is het volledig toegestaan om mij niet leuk te vinden om daar iets van te vinden en mij te wantrouwen om sceptisch te zijn, omdat dat de ingangen zijn tot de diepere laag in jezelf. Je moet diep onderzoeken. En daarmee ga ik een aantal dingen vertellen over wie ik ben, wat ik weet en waar ik vandaan kom en dat dat mogelijk inspirerend kan zijn voor jezelf om iets te herkennen omdat in dat stukje wat ik vertel, de ingrediënten van jezelf tot leven kunnen komen.

 

Tickets Reserveren