DI 11 FEB 2020  | 19:30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

Op deze avond komt Janneke Leber naar Steenwijk om voor ons publiek meerdere contacten te maken met overleden dierbaren, vrienden, familie en/of kennissen.

Maar wat is dat nu zo’n demonstratie mediumschap? Tijdens een demonstratie mediumschap legt het medium contact met de ongeziene wereld. De wereld waarin overledenen zich voortbewegen, maar die we niet met onze gewone ogen kunnen waarnemen. Een medium kan dat wel. Die kan ze zien, voelen, horen en vertaald deze indrukken naar ons publiek toe. Ze is als een soort tolk.

 

Janneke ziet het als haar missie om niet alleen als medium te werken, maar ook om er nuchter en eerlijk over te vertellen.

 

Janneke was in haar oorspronkelijke beroep ook vertaler. Ze vertaalde vroeger teksten naar het Nederlands en andersom. Tegenwoordig vertaalt ze de symbolen, gevoelens en beelden die overleden dierbaren haar geven, naar verstaanbare woorden voor ons hier. Ze is een nuchter medium, die met humor en op liefdevolle wijze haar vak uitoefent.

In haar praktijk in Bussum geeft ze consulten en cursussen. Daarnaast schrijft ze blogs over wat ze in haar praktijk en leven meemaakt. Een aantal van haar blogs zijn verzameld in haar boek “Dooie Boel”. Onzettend leuk om te lezen. Janneke ziet het als haar missie om niet alleen als medium te werken, maar ook om er nuchter en eerlijk over te vertellen. Spookverhalen zijn er al genoeg.

Wil jij graag een boodschap ontvangen? Of je overleden dierbaren nog bij je zijn? Wil je graag weten hoe het met ze gaat? Kom dan naar deze avond. Helaas zijn er maar een paar contacten mogelijk op zo’n avond. Maar ook voor de andere aanwezigen kan het hoopvol zijn om te zien, te ervaren en te voelen wat een contact voor je kan doen. En dat ze echt nog om ons heen zijn.

 

Tickets Reserveren