DI 10 MRT  | 19:30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

Martin zal je tijdens deze lezing meenemen door een beleving van de reis van de ziel in haar incarnatieproces. En welke rol platonische vormen, geometrische vormen en de oloïde daar een rol in spelen. Een bijzondere reis die je diep in je ziel kan raken.

De oloïde verbeeldt de reis die de ziel maakt tussen waken en slapen en incarneren en excarneren om ons te verbinden met onze oorsprong. Martin laat in deze lezing onder andere zien met behulp van vormen die al door Plato werden beschreven hoe de beweging van in- en excarneren van de ziel plaats vindt.

 

Je kunt een oloïde ook op je nachtkastje leggen om je zielenreis te begeleiden.

 

Wanneer je een oloïde vasthoudt tijdens mediteren of om je hals draagt in je dagelijks leven, kun je de harmoniserende eigenschappen of stabiliteit ervan ervaren. Je kunt hem ook op je nachtkastje leggen om je zielenreis te begeleiden.
De organische lemniscaat-beweging die voelbaar is door de oloïde heeft een balancerende invloed op de lemniscaten in het lichaam.
Martin heeft de oloïde van diverse soorten hout gemaakt. Elke houtsoort heeft een eigen trilling. En daarmee heeft elke oloide zijn eigen specifieke kwaliteit. Bijvoorbeeld bij het dragen van een oloïde van eikenhout, kun je meer aarding ervaren.

 

Tickets Reserveren