DI 12 MEI 2020 | 19:30 uur | Vestzaktheater |
Tickets

Het einde van de wereld zoals wij die kennen…..De val van de Cabal

Na 25 jaar onderzoek van grenswetenschappen (graancirkels, UFO-disclosure en hun relatie met oude beschavingen) werd Janet Ossebaard’s aandacht plotseling getrokken door het zogeheten Q-fenomeen dat eind 2017 ontstond. Twee jaar intensief onderzoek hiervan heeft geresulteerd in een presentatie ‘Het einde van de wereld zoals wij die kennen… De val van de Cabal…’, en een eerste documentaire hierover.

Wederom een mysterie, dat cryptische boodschappen achterliet op internet bulletinboards over internationale politiek, misdaad en corruptie, en de belofte van een prachtige, nieuwe wereld: the Plan to Save the World.  Getriggerd door een nieuw enigma, besloot Janet mee te doen met de zogenaamde Q-Anons (anonieme mensen wereldwijd die zich toeleggen op het ontcijferen van de Q-boodschappen). Hierbij viel ze van de ene verbazing in de andere. Met haar links georiënteerde achtergrond was ze anti-Trump, maar dankzij haar eigen onderzoek (voorbij de berichtgeving van de pers, beter bekend als de MSM (Main Stream Media)), ontdekte zij een verborgen wereld van complotten op het hoogste politieke niveau. Dankzij haar onderzoeksverleden had Janet toegang tot vele bronnen en klokkenluiders. Stukje bij beetje ontrafelde ze een monsterplan om de wereld (en haar bevolking) te domineren en te onderwerpen.. Ze ontdekte het plan van Trump om dit te pareren. En ze snapte dat er een kleine groep bezig is om hem daarin te steunen, de mysterieuze Q.

 

​Wie is Q? Wat is Trump’s rol? Wat is de rol van de MSM? Wat was het werkelijke Russische complot?

 

​Wie is Q? Wat is Trump’s rol? Wat is de rol van de MSM? Wat was het werkelijke Russische complot? Hoe kan het dat Q dingen uit de toekomst voorspelt, tot op de komma correct, zoals voorspeld in de Q-klok en Q-posts? Wie zijn de werkelijke heersers van de wereld, voorbij politieke leiders, koningen en koninginnen? Wat voor rol spelen de banken? Het Vaticaan? Brussel? Rutte en consorten? Wat wordt hun ondergang? Wat is de rol van het volk? Van jou en mij? Hoe kunnen wij de enorme transformatie waar we nu en-masse doorheen gaan, bij vol bewustzijn meemaken? Hoe kunnen wij de Great Awakening ten volste, en vanuit innerlijke kracht en vertrouwen, beleven?

​Wat klinkt als een verzameling saaie politieke onderwerpen, is gekneed tot een adembenemende avond waarmee Janet momenteel door het land trekt, waarbij je geen speld hoort vallen.​ De inhoud is heftig, maar tegelijkertijd bijzonder hoopgevend. Met goed onderbouwde feiten zet het de toehoorder in zijn/haar kracht en bereidt voor op wat er gaat komen:

het einde van de wereld zoals wij die kennen en de geboorte van een nieuwe wereld, gebaseerd op liefde, overvloed, compassie en vrede, de Great Awakening waar alle oude bronteksten over vertellen.​

 

Een nieuw enigma dat een veel groter plaatje bleek te bevatten. Een plaatje waar de graancirkels en UFO’s slechts een klein deel in vormden.

 

Over Janet Ossebaard

Janet Ossebaard studeerde af als taal- en letterkundige aan de Universiteit van Groningen, waarna ze het bedrijfsleven in ging om tien jaar lang als zelfstandig ondernemer haar communicatie adviesbureau te leiden. Na haar bezoek aan een graancirkel in 1994 besloot ze dit bedrijf te verkopen en zich toe te leggen op het ontrafelen van het graancirkelmysterie. Al snel breidde het onderzoeksveld zich uit met de studie naar UFO’s, UFO-Disclosure en de link met drie oude beschavingen: Sumeriërs, Maya’s en Egyptenaren.

​Na 25 jaar intensief onderzoek werd Janets aandacht eind 2017 getrokken door het Q-fenomeen. Dit was het begin van een totaal nieuwe fase in haar leven. Een nieuw enigma dat een veel groter plaatje bleek te bevatten. Een plaatje waar de graancirkels en UFO’s slechts een klein deel in vormden. Twee jaar lang intensief onderzoek en ontelbare uren van script schrijven en editing resulteerden in de creatie van de documentaire “Het einde van de wereld zoals wij die kennen… De val van de Cabal…”

 

Tickets Reserveren