DI 26 FEB 2019  | 20:00 uur


De leer van Biologika – De Nieuwe Medicina – mogen we gebruiken als een wegenkaart voor onze gezondheid. Het is 180 graden anders denken over gezondheid en ziekte. Het laat ons zien hoe een ziekteproces precies ontstaat (van koortslip tot endeldarmkanker) aan de hand van de revolutionaire ontdekking van de 5 biologische natuurwetten en hoe het verbazingwekkend zelfgenezend vermogen van het lichaam precies werkt na een emotionele opluchting. Wij kunnen eindelijk weten wat er met ons gebeurt: welke symptomen wij ervaren in de stressfase en welke in de herstelfase na de conflictoplossing. Door het begrijpen van onze fysiologische processen kunnen we bewustere beslissingen nemen over onze lichaam-ziel gezondheid.

  • Waarom krijgt iemand kanker?
  • Waarom heeft een ander last van een chronische blaasontsteking?
  • en waarom heeft iemand telkens weer een migraine aanval?

Op deze avond komt Enikö Papp van Biologika Nederland naar Steenwijk om hier verder uitleg over te geven. Aan de hand van de 5 natuurwetten van Dr. Hamer verklaart Enikö op eenvoudige wijze de werking van het lichaam

 Wil jij weten hoe deze ziektes bij iemand ontstaan en welke logische biologische verklaring hiervoor is? Kom dan naar de lezing van de Cirkel Academie op dinsdagavond 26 februari a.s.

Tijdens deze lezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten en vele praktijk-voorbeelden om een eerste feeling te krijgen met deze natuurwetten en waarom wij ziek worden.

Kaarten Reserveren