DI 09 APR 2019  | 20:00 uur | Vestzaktheater |
Tickets

Nog nooit draaide een documentaire zolang in de bioscoop; ruim 165.000 mensen zagen de film. Down to Earth inspireert de kijker om na te denken over zijn toekomst en die van de wereld waarin wij leven.

Een familie laat de hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven. Samen met hun drie kinderen reizen ze naar de uithoeken van de aarde, op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en de wereld om ons heen. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan, maar elk met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. Tijdens hun vijf jaar durende avontuur leven ze met en bij verschillende stammen op zes continenten. Ze filmen hun ontmoetingen met Earth Keepers, zij die nog in verbinding en harmonie leven met de aarde, de bron van ons bestaan.

Een familie laat de hectiek en patronen van de hedendaagse wereld achter zich en begint aan de reis van hun leven.

Na lange tijd in afzondering te hebben geleefd zien de Earth Keepers dat het tijd is hun inzichten en wijsheid te delen met degenen die bereid zijn te luisteren. De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze stamoudsten en wijzen die nog niet eerder geïnterviewd werden. Maar ook de levens-veranderde impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben.

Tickets Reserveren