Hartelijk welkom op de nieuwe website van de Cirkel Academie

Al meer dan 30 jaar organiseren de voorlopers van de Cirkel Academie, De Cirkel en later Stichting de Graancirkel, met veel succes inspirerende avonden over bewustwording en spiritualiteit in Rabo Theater De Meenthe. Vanaf 1 januari 2019 zijn de activiteiten van Stichting de Graancirkel verder gegaan onder de naam Cirkel Academie en ondergebracht bij De Meenthe:

Een stevige basis om door te kunnen gaan met het aanbieden van boeiende avonden in deze regio. Daar hoort natuurlijk een nieuwe uitstraling en een nieuw jasje bij. Wat vind u ervan?

Tijdens de avonden staat de mogelijkheid tot ontwikkeling van bewustzijn centraal. Voor en door inspiratie, openheid van geest voor verschillende meningen, geloven, mogelijkheden en geneeswijzen, voor inzichten en innerlijke groei, en voor kansen en bedreigingen voor de maatschappij.

De organisatie is in handen van een programmaraad, die bestaat uit: Ceciel Groenendijk, Emma Renkema, Fenna Pit, Janny Burger en Marjan van Buuren.

Van september tot en met april nodigen zij elke maand een spreker uit, die zijn of haar kennis en wijsheid met ons wil delen en een lezing geeft over één van de vele onderwerpen op het gebied van natuurgenezing, bewustwording, esoterie of spiritualiteit. Geboeid én verbonden door deze onderwerpen kunnen wij elkaar motiveren en stimuleren, wat bijdraagt aan de ontwikkeling, persoonlijke groei, inzicht en bewust-zijn van een ieder.